Servicii Decora Design

transport_greu1.png
Va oferim avantajul descarcarii marfii achizitionate la palet complet prin masinile speciale cu autodescarcare.

Conditiile serviciului:
1. Marfa se livrează Municipiul Slatina si in alte localitati (in functie de zona de distributie).
2. Descărcarea gratuită se realizează doar in conditii speciale negociate.
3. Paletii (suportul din lemn) se vor achita integral urmând ca acestia sa se poata retuna
în termen de mazim 30 de zile cu posibilitatea de recuperare a contravalorii. Transportul
paletilor la retur este în sarcina clientului.
4. Descarcarea paletilor se va efectua la sol, nu se descarca marfa la alt nivel al constructiei.
6. Livrarea si descarcarea sunt asigurate doar in zonele in care masinile pot circula in conditii de
siguranta, pe drumuri amenajate pentru circulatia auto. Daca nu se poate ajunge la destinatie, marfa
se descarca în locatia maxima de deplasare.
7. Descarcarile nu se vor efectua în zone cu stalpi electrici sau cabluri de telecomunicatii aflate in raza de actiune a utilajului.

Obligaţiile clientului:
1. Sa fie cineva acasa în perioada în care trebuie să ajunga masina sau sa raspunda la telefon si sa se prezinte cât de repede posibil la adresa indicată pentru a putea prelua marfa.
2. Sa asigure spatiu suficient pentru descărcarea paletilor.
3. Sa verifice marfa primita la domiciliu din punct de vedere cantitativ si calitativ si sa confirme prin
semnatura pe factura rosie conformitatea livrarii. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate în
considerare.

Categoriile de produse care se comercializează la palet complet sunt:
- caramidă, BCA, pavele, piatra decorativa
- ciment, adezivi, gleturi, tencuieli
- varuri, tencuieli, amorse
- gresie, faianta, placi faţada
- gips-carton, OSB
jaluzele_verticale_copy_v2.png
Consultantii nostril de vanzari va stau la dispozitie cu informatii in alegerea materialului si culorii pentru jaluzelele verticale. In atelierul nostru se efectueaza la comanda jaluzele verticale in functie de dimensiunile dumneavoastra.
montaj_rulouri_copy.png
In magazinele Decora se pot efectua comenzi de rulouri interioare si exterioare, rulouri textile, avand o varietate de material si culori. Montajul va fi executat de catre echipa noastra in circa 7-15 zile, de la preluarea comenzii.
montaj_usi_copy.png
Va oferim contra cost servicii de montaj usi de interior si exterior, atat pentru usile achizitionate de la noi, cat si din alte magazine.
card_bancar_copy.png
Utilizarea cardului este un mijloc de plată modern, simplu şi convenabil pentru oricine.
Plata cu cardul este acceptată în magazinele Decora, folosiţi-vă de acest beneficiu!
transport_la_domiciliu.png
Venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul "Transport la domiciliu". Pentru ca acest serviciu sa dea randament maxim se stabilesc de comun acord urmatoarele condiţii:

Condiţiile serviciului:
1. Transportul la domiciliu in Municipiul Slatina este gratuit si asigurat in aproximativ 1-3 zile de la data facturarii in functie de posibilitatile de livrare, pentru marfuri a caror contravaloare depaseste 300 lei.
2. Transportul la domiciliu in localitatile invecinate se realizeaza contra cost. Costurile si conditiile de transport variaza in functie de valoarea produselor achizitionate si de greutatea si volumul acestora.
3. Transportul este asigurat doar in zonele in care masinile pot circula si parca in conditii de siguranta, pe drumuri amenajate pentru circulatia auto. Daca nu se poate ajunge la destinatie, marfa se descarca in locatia maxima de deplasare.
4. Livrarea se efectuează până la adresa indicata in comanda iar manipularea produselor de la masina pana in locuinta sau curtea cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament.
5. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.
6. Daca marfa nu poate fi livrata in Municipiul Slatina din cauza clientului (adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit, etc.), urmatorul transport nu mai intra in categoria serviciului gratuit si se va face numai contracost.
7. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile, etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

Obligatiile clientului:
1. Sa fie cineva acasa in perioada in care trebuie sa ajunga masina sau sa raspunda la telefon si sa se prezinte cat de repede posibil la adresa indicata pentru a putea prelua cineva marfa.
2. Sa asigure descarcarea marfurilor langa masina. Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina insa nu si la manipularea sa in vecinatate. De aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal la manipularea marfii.
3. Sa verifice marfa primita la domiciliu din punct de vedere cantitativ si calitativ si sa confirme prin semnatura pe factura rosie conformitatea livrarii. Clientul trebuie sa se asigure ca receptia marfii este efectuata de catre o persoana competenta. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
4. Sa indice in mod corect adresa de livrare a marfii.
5. In cazul in care una din "Obligaţiile Clientului" descrise mai sus nu este respectata, atunci marfa va fi adusa la depozit, iar clientului ii revine obligaţia de a ridica personal marfa sau de a achita contravaloarea unui nou transport.
colorare.png
Sistemele de colorare existente in magazinele Decora permit atat nuantarea tencuielilor decorative cat si a vopselelor lavabile de interior si exterior.

Pretul pentru un produs colorat se calculeaza in functie de culoarea aleasa. Cu cat nuanta este mai intensa cu atat pretul este mai mare fiind necesara o cantitate mai mare de pigment.

Acest serviciu este valabil numai pentru produsele achizitionate din magazinele Decora.
tivire_gratuita_perdele_copy.png
Vă oferim tivire gratuită pentru oricare dintre modelele din gama de perdele şi draperii!
Oferta se referă la tivirea simplă, în linie dreaptă şi este valabilă numai pentru produsele achiziţionate din magazinele noastre.
taierea_gratuita.png
În cazul achiziţionării de PVC, mochete şi traverse, produsele se taie gratuit la dimensiunile solicitate de dumneavostra.
consultanta_gratuita.png
Cereţi cu încredere sfatul consilierilor noştri de vânzări.
In magazinele Decora punem accent mare pe relatia client-consultant de vanzari, ca să vă putem recomanda întotdeauna cele mai bune soluţii pentru căminul dumneavoastra.