Termeni si conditii

 
     

TERMENI SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI IN TOTALITATE CELE CE URMEAZA. VIZITAREA IN CONTINUARE A PAGINILOR ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI WWW.DECORA-DESIGN.RO

Site-ul de comert electronic www.decora-design.ro este proprietatea exclusiva a S.C. DECORA DESIGN S.R.L., avand ca date de identificare la J28/450/2005, CUI  RO17624327, cont bancar RO53 RZBR 0000 0600 1293 7590, deschis Raiffeisen Bank, cu sediul in Slatina, Str. Cireasov nr. 71, cod postal 230048, tel. 0249.430108 si fax. 0249.438620, e-mail webdecoradesign@gmail.com, si fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 0026204.

Site-ul www.decora-design.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea DECORA DESIGN S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.decora-design.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea SC DECORA DESIGN SRL.

S.C. DECORA DESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

ACCESUL LA SITE
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs. - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

CONTUL / UTILIZAREA
Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. Compania DECORA DESIGN isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Companiei DECORA DESIGN, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

DATELE PERSONALE

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numarul 0026204. Conform Legii nr. 677/2001 operatorul asigura dreptul de informare, de acces, de interventie, de opozitie asupra datelor. Aveti dreptul sa solicitati gratuit, o data pe an, informarea, actualizarea, stergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastra personale printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa de e-mail: office@decora-design.ro sau la adresa Slatina, Str. Cireasov nr. 71. Operatorul se obliga sa raspunda solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile de la data primirii cererii.
Pe site-ul www.decora-design.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. S.C. DECORA DESIGN S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. DECORA DESIGN S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; S.C. DECORA DESIGN S.R.L se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferte si promotii; S.C. DECORA DESIGN S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.decora-design.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.decora-design.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.decora-design.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii DECORA DESIGN S.R.L se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la  www.decora-design.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului  www.decora-design.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. DECORA DESIGN S.R.L, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii DECORA DESIGN S.R.L si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Folosirea fara acordul scris a S.C. DECORA DESIGN S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. DECORA DESIGN S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.decora-design.ro catre persoane sau departamente de la firme concurente.

MARCI
Societatea DECORA DESIGN S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii DECORA DESIGN S.R.L fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR
S.C. DECORA DESIGN S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. DECORA DESIGN S.R.L nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.decora-design.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea DECORA DESIGN S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.decora-design.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.decora-design.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.decora-design.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.

DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DECORA DESIGN S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. DECORA DESIGN S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate contin TVA. Preturile din comenzi electronice sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al S.C. DECORA DESIGN S.R.L.
Taxa verde nu este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
S.C. DECORA DESIGN S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe site-ul www.decora-design.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, S.C. DECORA DESIGN S.R.L. nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al S.C. DECORA DESIGN S.R.L.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru produsele achizitionate prin sistemele de carduri in rate fara dobanda (exemplu: Card Avantaj, Star Bt si Card de cumparaturi Raiffeisen, Cetelem etc.) nu se aplica discount-uri si nu se ofera transport gratuit.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.decora-design.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele comercializate prin intermediul www.decora-design.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.

GARANTII
Toate produsele comercializate de catre Decora Design SRL beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

POLITICA DE RETUR
Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:

 • Ati primit alt produs/alte produse: In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre S.C. DECORA DESIGN S.R.L.
 • Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: In cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia; in acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimitirea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi.
 • Denuntarea unilaterala a contractului: Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.decora-design.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.
Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

 1. zgariata, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri
 2. urme de lichid
 3. lipsuri cantitative

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Nu se pot returna in nici o situatie produsele a caror ambalaje au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat. Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.

De asemenea, nu se primesc la retur urmatoarele produse:

 • Produse la metru, taiate, decupate;
 • Vopsea mixata colorata;
 • Produse lemnoase prelucrate (debitate, cantuite);
 • Produse deteriorate si neacoperite de garantie;
 • Produse comandate special la cererea clientului;
 • Produse care nu sunt pe stoc.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati

S.C. DECORA DESIGN S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.